Hello,

Mijn naam is Priscilla Marchena, hopelijk beter bekend als mamaprusz. Ik ben moeder van 3 kinderen en geboren en getogen in Rotterdam. Momenteel bevindt mijn thuisbasis zich in Spijkenisse. Alles wat ik kan, heb ik mezelf aangeleerd en heb ik het nog nooit gedaan? Dan denk ik dat ik het wel kan! Op die manier leer ik gelukkig nog elke dag en elke sessie. Momenteel probeer ik naam te maken tussen de grote jongens van de visuals. Ik maak foto’s & video’s, liefst van kinderen of artiesten, maar in ieder geval altijd van mensen. Ik ben daarnaast ook werkzaam als Marketing Manager/Content Creator voor een grote Beauty Keten. 

Ik werk het liefst met artiesten die mijn creativiteit de vrije loop laten, maar ik heb ook hele tevreden opdrachtgevers die tot in de puntjes laten weten wat zij in beelden terug willen zien.

Voor van alles dat met creativiteit te maken heeft, kun je bij mij terecht! Als ik iets voor je kan betekenen, zie ik je graag terug in de DM’s (@mamaprusz_) of kun je mij een mailtje sturen op info@mamaprusz.nl

Prijslijst of op maat gemaakte offerte altijd op aanvraag.

Hope to work with you soon!

Love,

Mamaprusz.